Ermelo | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Automobilist gewond na aanrijding op snelweg, politie zoekt getuigen

ongeluk

Ermelo - Maandagochtend 16 februari zijn vlak voor 07.00 uur drie auto?s betrokken geweest bij een aanrijding op de A28 ter hoogte van Ermelo. Een 41-jarige man uit Harderwijk raakte gewond en is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis. De politie zoekt contact met getuigen van het ongeval.

Het ongeval werd om 06.55 uur gemeld bij de politie en vondplaats op de A28 richting Amersfoort. De man uit Harderwijk merkte mogelijk telaat op dat het verkeer voor hem afremde, en botste achterop de auto die voorhem reed. Ook de bestuurder die achter de man uit Harderwijk reed kon niet optijd remmen, en botste met zijn busje achterop de auto van de Harderwijker.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ambulancemedewerkershebben zich over de man uit Harderwijk ontfermd. Hij is per ambulance naar hetziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie kwam ook ter plaatseen heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Uit dit onderzoek blijkt dater mogelijk meer voertuigen bij het ongeval betrokken geweest zijn. Om dezereden wil de politie graag in contact komen met iedereen die getuige geweest isvan het ongeval.

Heeft u het ongeval gezien en de politie nog niet gesproken?Neem aub contact op met de politie via 0900-8844.
2015080059

Soortgelijke berichten

Politie zoekt vrachtwagenchauffeur en getuigen van dodelijk ongeval
Harderwijk

Politie zoekt getuigen aanrijding
Someren

Politie zoekt doorgereden automobilist
Kamerik

Politie zoekt getuigen aanrijding
Groningen

Politie zoekt getuigen bijlgooier
Hoofddorp

Politie zoekt getuigen ongeval
Meppel

Politie zoekt getuige verkeersruzie
Zaandam

Politie zoekt getuigen n.a.v. ongeval
Hoenzadriel

Politie zoekt getuigen ongeval
Lievelde

Politie zoekt getuigen aanrijding
Aerdenhout

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio